Wednesday, October 27, 2010

Menghitung Hari..:)

Salam alls...sht ke korang2 semua??aku mkin sht..yela..duk umah kje msk n makan je..smlm lak cik miza kol ajak kuar..wat saver siap sbb nak gayut..nak kol balak nye x jd..balak nye dh tdoq..biase la..Prince pun pangai gtu gak..lelaki kan??sme je...huhu..sabor je la kan....kne hadapi pangai bf2 yang boleh wat jiwa ni sakit...

Tajuk entry ni bukan pasal lagu Kris Dayanti tu yea??aku ngah hitung hri nak cecah umur 20 thun....sudeh tua rupe nyer cik qyra yea??x sabor ni..sbb nak tggu hadiah dri penang..hahah..kalo dapat..kalo x dpt....perang besar la..ape lagi...aku bajet cik  abang aku tu lupe nye besday aku..sbb besday die pun aku yang egt...die mmg x egt dh...tp hope ade la wish kan??x de hadiah pun x pe..walau pun 2 bulan lepas dh request nak ape....hehe..

Tepon aku lak wat hal..button rosak..cik miza ckp leh tukar..tp mahal kot..sbb sony...aduss...Prince duk gile nak beli hp baru...hri2 duk perli aku sbb die nak bli hp yang aku nak sgt tu..bgg weii..kan best kalo die beli bg hadiah utk besday aku??huhu..x de mkne nye die nak bg...hp utk dia pun x lepas..lg pun die dh ckp nk beli thun depan...tggu trun hrge or ade hp bru yang kuar..sabor je la..maka impian cik qyra nak dapat hp baru sempena besday musnah trus...:(

Bosan duk umah..nak kje tpi raye haji nak dekat dh..raye ni ktorg wat korban...kne balik pahang..huhu..balek due hri je..sbb mak aku x cuti..tensen..novel2 kat umah pun dh hbes khatam semua...x tau nak bce ape dh..tb pun x de citer best...nak kuar meronggeng..fulus x dak plak...dugaannn.....skang ni kje duk tgk video clip org kawen je..best2..aku dh like kat fb...name dorg cst production..memang superb la kje dorg..ala...dorg ni ade wat shoot utk Dato' Sheikh Muzaffar nye kawen gak...sweet sgt2...org biase pun ade gune dorg ni..bukan org2 kaye je ade...hmmm...

Nak update ape lgi ek??td belajar resipi baru...hari2 pkir nak msk ape...mcm suri rumah dah..tgu laki balik kje nak makan...haha.sengal..egt petang ni nak wat popia...kalo jadi la..sng je nak wat...ok la..tu je kot..bye la...salam...

1 comment:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

Post a Comment