Monday, May 28, 2012


Salam all..lame gile x update…sje mls…huhu..x de citer sensasi pun…cme skang ngh giler nak bela sugar glider…ble tgk hrge trus rse nk rebah…hurm…jadah pe mahal sgt…sush nk dpt kot…mg la comel..hrge sekor bole kuar hp nokia cikai sebijik..sadis btul la…lg pun tkut mati lak nnti..trbang duit ratus2..pastu aku cri la inisiatif len nk kurg kan stress sbb x leh bela sugar glider..

Bru aku egt dlu aku prnh tlg member aku jge die nye pet dlm tamagotchi…tau x tamogotchi tu ape??die bntuk bulat cm tlur….ade button tkn2…comel…wrne wrni…
Dlu kecik2 msti korg prnh tgk game digimon kan?lebih kurg tu la.kalo x tau gak…g google..sng..kne bela die smpai bsr…bg makan..bsuh berak die…cm anak korg la kire nye…cute…bole thn smpai 2 thn kalo x slp…bole la wt aku hlg stress wat mse x tau nk cri kt mne…aku google…kat toy r us ade jual kot…low yat maybe ade gak bnde2 pelik cm tu…bnde da sush nk jmpe sket…lg pun skang nye da cggih sket..mcm2 version ade…aku nk yg biase je…jnji bole bela…hrge die pun x de la mhl sgt…

Ok la…bosan tahap gaban duk opis ni…asek kne berlakon je hari2…choyy..ok la..nk p jln2 blog org…salam…bai…

Friday, May 25, 2012

lagu fav aku buat mse ni

salam all...aku ngh giler dgr lagu ni....pengaruh lee teuk (super junior) propose kang sora...damn...

She- elvis costello

May be the face I can't forget
The trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay
May be the song that summer sings
May be the chill that autumn brings
May be a hundred different things
Within the measure of a day

May be the beauty or the beast
May be the famine or the feast
May turn each day into a heaven or a hell
She may be the mirror of my dreams
The smile reflected in a stream
She may not be what she may seem
Inside her shell

Who always seems so happy in a crowd
Whose eyes can be so private and so proud
No one's allowed to see them when they cry
May be the love that cannot hope to last
May come to me from shadows of the past
That I'll remember till the day I die

May be the reason I survive
The why and wherefore I'm alive
The one I'll care for through the rough and ready years
I'll take her laughter and her tears
And make them all my souvenirs
For where she goes I've got to be
The meaning of my life is

She, oh she