Friday, November 12, 2010

Pening..ble nak setel??

Salam alls..sht semua peminat2 ku??hahaha...cik qyra ngah pening ni...mcm2 mslh dtg..ingat dah setel..tapi x jugak..ble la nak hbs semua ni...dah x mampu nak tahan dah....smlm result pekse aku dh kuar...alhamdulillah....aku lulus semua...x kena repeat pape paper lagi...berjaya jugak aku tamat kan diploma aku tanpa repeat ape2 paper selama 7 sem...yeehaaaaaaaaaaa...chaiyok2 la qyra...

Balik to my problem....Smlm gduh ngan Prince lagi...aku makn pening ngan die ni...dah gduh2..bek lek...ok la...pastu tbe2 ckp nak postpone stdy and pindah sni...giler la...sape lak nak tggung die??aduhh..kalo x nak stdy dah...cm ne nak kje kat sni??sayang la degree die tu..die x pkir ke semua tu??aku yang pening pkir psl die...mlm ni kne bncg lek ngan die...wat la mcm mne pun...jnji x stop kje and pndah sni...aku dh ckp byk mslh..jgn nak tmbh lagi..

ntah la...nak putus..x tahan...problem die aku yang kne pkir...i need my old life back!!!!!ishhh..ade pkwe pun susah gak...serabut tul....erm....along.....i wish u were here...cewaaaahhh..speaking london rni.... lantak la...ada aku kesahh??ok la..tu je kot...nanti update lagi..ok..tata..salam..:(

4 comments:

Coffee Princess said...

huhu..hope anda dpt menyelesaikannya..

LuKiSaN hAtI said...

thanks..doa kn...

Cikgu Fikri said...

Wah....
nk postpone stdy?
jgn!!!
nasihatkan dia elok2...
Anyway follow ur blog..
huhuhu.....

LuKiSaN hAtI said...

dh nsihat dah pun..thanks yea...

Post a Comment