Tuesday, November 23, 2010

Fast Food??

Salam alls...sht semua??aku nak tnye ni..korang perasan x...sejak due menjak ni..entry aku banyak yang x da paedah kan??yela..duk citer pasal life aku yang mmg bosan giler babeng tu...pastu pasal Prince x habes2...ermmm...bosan kan??tu la....aku ingat nak berubah...hehe..berubah mcm mane??nak tulis entry meletupp pas ni....(meletup la sgt)..so hari ni aku nak citer pasal fast food...tau x ape mende tu?kalo x tau..sile pegi hentak kepale kat dinding skang....mane tau korang hilang ingatan kan??hahaha...jgn ikut ok??aku citer ikut turutan ape yang aku ske makan...korang paham kan??

1.KFC-yang ni mmg pebret aku...x tau la sebab ape..maybe sebab ayam die best kot..aku selalu kalo kt sni mmg order snack plate je...ngan cheezy wedges..tapi wedges tu aku mintak yang kosong nye..x de cheese..sebab aku x leh makan cheese...tapi skang aku dh belajor makan sket2..so leh la telan yang ade cheese pun...air mcm biase la..air gas....fuhh..mantopp...(Prince x bagi aku minum air gas ok??)..pastu kalo order ayam...msti yang original je...aku x ske spicy..bukan sebab pedas...tpi mmg kureng sket yang tu...paling best kentang penyek..ke kentang lenyek??lantok ler...tu mmg terbaikk....mcm baby kan makan bnde tu??hihii...

2.PIZZA HUT-ni pun best..lagi2 mushroom sup..kalo kwn2 aku...dorang ske letak cheese powder kalo makan ni...brani letak dalam aku nye...mmg x aku nak makan...muak wei...aku ske cicah bread stick x pun garlic bread dalam mushroom sup...hehe...pizza nye topping mmg best...aku dh try yang baru punye..yang penuh ngan cheese...x de la banyak mane pun cheese die..sebab aku leh je telan lagi...sos yang best kat ialah tobasco...mmg pedas...kne letak due tige titik je...kalo x air mata aku yang menitik...

3.KENNY ROGERS-yg ni pun best sebab ayam panggang die jer...heheh...kuah die pun best gak...yang lain biase2 je kot...

4.MC DONALD-yang ni aku pling x ske...sebab ape??sebab kalo pegi sni aku x leh makan mcm tmpat lain...untk pengetahuan semua..awek fahrin yang comel ini x kan makan burger yang ade kat mane2 fast food..aku cume leh telan burger gerai tepi jalan tu saje...sekian...hehe...aku pernah try burger mcd sekali...pastu smpai skang x pernah makan dah...x sedap..maybe aku termakan cheese sekali..tu yang x best..tapi adek aku kate ade je burger x de cheese...mcm yang die ske\makan tu...tapi still x bole....tekak ni x dpat terime..yang kau tau makan ialah..bubur....huhu..x pun nugget ngan fries..tu je la..bosan tau...sedih pun ade..tapi untung fahrin dapat aku...senang bela...haha..mati kalo Prince tau aku ckp aku awek Fahrin...die jeles nak mati ngan fahrin...org main2 je..pape ntah....

tu je kot fast food yang aku biase makan...yang lain2 tu jarang or x pernah...hehe...lagi best makan kat umah or seafood...kalo seafood x ajak aku balik umah pun x pe..makan smpai muntah...entry ni dh lame nak tulis..tapi asyek x jadi coz asyek mengadu kat blog je pasal life aku yang kadang2 macam haram ni..isk2...ok la..len kali update lagi...nak pegi jalan2 jap...chiaoo..salam....:)

4 comments:

POSH76 said...

suka gak fast food tapi takut nak makan huhu

LuKiSaN hAtI said...

nape lak takut??

.ib. said...

hehe, saye suke dabel cheesebeger Mcd~~ peberet... burgerking plak suke, dabel beef mushroom...

*matilah meleleh air liur ako~

LuKiSaN hAtI said...

eee....x ske..ade cheese la...x leh telan...hehe...

Post a Comment