Sunday, November 7, 2010

Hari gotong-royong...:)

salam alls..hari ni cik qyra tersgt la penat nyer..huhu..mane tak nyer..pagi2 la di bangun kan tdo...mandi2..kne tolong mama aku kemas sekolah lagi...stupid punye anai2..kalo x sebab kan ko yang lahap makan almari mama aku tu..x de la susah2 kne kemas kan??penat siot...sabor je la..adek2 aku sekor pun x nak ikot...alasan macam2..semalam dah janji nak pegi same2..pagi ni tggl aku je yang bertahan...cess....

Kemas..angkut2 barang seni tu..mama aku ni ketua panitia seni..so barang nye banyak la...kerts lukisan,gam,berus,water kaler...macam2 la...seksa nak kemas..habuk plak tu...tapi dapat upah..hari tu upah pizza hut..hari ni aku dah pow top up 10 hengget..mcm x ckup je kan??haha..jahat btulcik qyra ni...jangan ikut yea??tapi zaman skang ni..kalo wat keje mane ade yang free kan??mesti ade upah...(cover ni)

semalam chat ngan along...lagi excited sebab die pun besday bulan ni...haha...die siap nak sambut ngan aku lagi..dia suh bagi idea macam mane nak celebrate same2..aku cakap la..along terbang datang sni...dia gelak..sengal betul...last2..die cakap x pe la..nanti baru sambut same2..skang ni kan masing2 jauh..so x dapat la..org yang sepatut nye excited pun x excited macam along...aku x kate sape2...tapi ade la...huhu..sadis kan??nak hantor hadiah kat along pun  leh...jauh sgt...tahun depan la ye long??hehe...baru adil kan??org dapat..along pun dapat...

tu je la kot for today..hehe...cik qyra very the tired to write anymore..betul ke omputih aku tu??gasak la..janji ade gak bunyi kan??hehhe..ok la...salam all..have a nice day...:)

3 comments:

ucena said...

dah follow awak! follow saya balik ye =)

Cik Pink Princess said...

cik e-nol bebel cam org tua..hehehe :p

LuKiSaN hAtI said...

ucena:i.allah..
pink:hehe..biase la...

Post a Comment