Tuesday, October 11, 2011

kambing hitam

salam all.. sht???aku yg x .sht rse nye...pas satu...satu jdi kat aku...mcm kelam kabut da...x tau mcm nk nak describe bg korng phm....korg pernah jdi kambing hitam??org len jdi kan korg mgse keadaan??dan korg x leh nk ckp ape da wktu tu...terpkse redha walau ape pun jd...

aku da clash ngn prince....citer yg sgt sedih tp yg tu aku x nges mcm dlu2 da...sbb aku da agak...cume allah uji aku lebih..x pe...yg ni aku leh sbr....psl kje aku lak....aku skng kne tukr department....mle2 management aku jnji nak bg kje tu je..aku kate ok...sbb x ksh sgt mule2...tp ble td die bg tau aku kne wt bnde yg x de kaitan ngn job function aku...aku mle meradang...otak serabut.....member lak asek push aku suh g bantah...aku bukan jenis mcm tu...selagi aku mampu buat...aku thn...skang aku seyes da x hepy kje stu....aku nk quit je rse....tp x de kje len lg...egt aku nk start cri kje len dlu...

doa kan rezeki aku murah akan dtg...dpt kje len n bole blah dari company yg x tau nak appreciate pekerja mcm tu...doa kan aku tabah gak dlm life aku yg super miserable nih....doa kan aku jmpe jodoh yang mampu wat aku ketawa n snyum hri2....thanks utk semua dorg korang...aku doa kan korg hepy ngn life n psgn msing2.....thanks allah....give me strength n patience......btul ke aku eja??ade aku kesah...haha...salam all...

No comments:

Post a Comment